Program

25. mai: 
Hurum og Røyken storband sørger for at årets sesong får en kraftfull og svingende åpning. Alle storbandelskere får en gledesstund, servert av en entusiastisk gruppe som stiller opp hos oss – år etter år. Som alltid hjertelig velkomne.

1. juni: 
Askim storband. Vil du ha en fengende åpning av denne sommermåneden vet du hvor du skal være kl 13! Askim Storband beærer oss med et nytt besøk, og dere som hørte dem i fjor, vet at det leveres flotte tolkninger av så vel klassisk jazz som av nyere toner - i spennende arrangementer.

8. juni: 
Miss Blue. Dette bandet består av 7 personer som kommer fra Fredrikstadkanten. Tar oss på en historisk reise i bluesens verden, via tolkning av kvinnelige bluesartister, som gir til beste sine gleder og frustrasjoner. Musikk fra 1920-tallet frem til våre dager.
 

6. juli: 
Svingen to-rader. Med minnet om fjorårets konsert, med glitrende spill for et begeistret publikum, var det klart at Svingen to-rader skulle stille på nytt i år. Dette er tradisjonell musikk med kjente toner, godt fremført av en entusiastisk gjeng som får foten til å markere takten hos de fremmøtte.


13. juli: 
Country Comfort. Også en trofast sluse-deltager med et ganske så rikt repertoar, fra rytmisk religiøs musikk til populærmelodier i kønntri-stil . Liten gruppe med ”stor” klang. De trives godt i slusene våre og publikum trives med dem.
 

20. juli: 
Message er et band med 5 medlemmer fra Østfold/Høland som på 80-tallet var populære i ulike kristne miljøer. 3 av medlemmene fra den gang har ”modernisert” seg med yngre medlemmer og ny stilart. Ballader med god rytme og flerstemte harmonier. Regner seg som konsertband med kristen profil.


27. juli: 
Stian Carstensen. En multiinstrumentalist av de sjeldne! Han er kjent fra bandet Farmers Market men opptrer også som soloartist og trakterer bl.a. banjo, gitar, trekkspill, sekkepipe, fiolin, pedalsteel gitar, og leirgjøk! Serverer jazz, balkansk folkemusikk, bluegrass, country osv. samt verbal humor. Dette blir en spennende time!


3. august: 
Geriatrix with the Gunn. Navnet skulle antyde et visst alderdomspreg, men dette er en kjent gruppe for oss. De har spilt her mange ganger, med stor begeistring både fra scene og tribune. Musikken er kønntri-preget og desslike, fremført av en herlig vokalist med et samspilt band i ryggen. Frogn-basert.


10. august: 
Grensegjengen. Strengt tatt ikke nødvendig å si noe mer. Denne gjengen er årviss i vårt oppsett, de inviterer også til allsang med full guffe. Og publikum lar seg ikke be to ganger og deltar med entusiasme i et kjent repertoar.


17. august: 
Me Time Story. Debuterte på ”vår” scene i fjor til stor begeistring. Denne lokale gjengen har spilt sammen i ca 5 års tid og varter opp med to fagre kvinnerøster akkompagnert av tre staute instrumentalister. Det blir en flott
avslutning på årets Lørdag i Slusene-sesong.

 

 

Vi takker våre sponsorer hjertelig for støtten:
Marker sparebank, Flexit, Gjensidige, KA Stillesby, Marker el, Studsrud, Marker kommune. 
Takk for godt samarbeid og naboskap til Haldenvassdragets Kanalselskap og Østfoldmuseene- Haldenvassdragets kanalmuseum, Stiftelsen Engebret Soot og Ørje Brug.
 

Arrangørgruppe:
Arne Dehli, Nils Skogstad, Steinar Fundingsrud, Oddmund Jensen og Else Marit Svendsen