Dette har vært en svært spesiell og vanskelig vår, ikke bare for skolen, men for hele lokalsamfunnet og landetPandemien har medført sosial distansering, smitteverntiltak, hjemmeskole, hjemmekontor, store endringer i vår vante hverdag for alle og enhver. Det er med stolthet jeg kan takke for lagspillet her på Marker skole. Elever, medarbeidere og foresatte, har alle bidratt på en svært god måte til å forhindre smitte her hos oss.  Vi avslutter skoleåret med smitteverntiltak på gult nivå, og tar høyde for å starte nytt skoleår på samme nivå.  

Vi har utarbeidet en liten undersøkelse som vi ønsker at dere alle svarer på. Vi ønsker å ta med oss gode erfaringer fra alternative skoledager videre, og høre litt fra dere om hva dere tenker har vært gode løsninger, og hva som har vært trøblete. Link til undersøkelsen sendes foresatte på smsNår vi nå er godt inn i siste skoleuken, kan vi se tilbake på en vår med godt vær, mye uteaktivitet, gode læringsøkter, både hjemme og her på skolen, praktiske oppgaver, tverrfaglig fokus og en leksefri avslutning. Fra vårt perspektiv er det mye fra smittevernveilederen som har gitt oss god struktur, alternative rammer og andre løsninger enn de vi er vant til. Våre medarbeidere har også satt ord på hva som er gjort, lært og vært lurt og mindre lurt. Sammen med deres tilbakemeldinger, kan vi justere oss inn mot nytt skoleår 

Vi er glade vi kan avholde en tilnærmet tradisjonell avslutningsfest for 10.trinn torsdag kveld, med samling av elever, medarbeidere og foresatte. 10.trinn har fri fredag.  
Siste skoledag er kort fredag for alle elever, da slutter vi 12.45. Neste års ungdomstrinn, 7.-9.-trinn, samles til felles avslutning på rådhuset, ellers vil klassene markere avslutningen hver for seg. Vi har ikke planlagt noen felles økt på rådhuset slik tradisjonen er, da vi ville blitt for mange. Bussene går hjem 12.50. Det går IKKE skoleskyss hjem 14.35 denne dagen. 

SFO er åpent i uke 26, 27 og 28 for de elevene som har meldt seg på. Vi gleder oss til gode sommerdager her. Første åpningsdag på SFO etter ferien er mandag 3. august.  

Nytt skoleår starter igjen for alle elever mandag 17.august. Personalet har plandager uka før, og SFO holder stengt mandag 10.08 og tirsdag 11.08. Ledelsen er på plass på skolen 03.08. Skoleruta for neste år finner dere her på hjemmesiden vår.

  

Vi gleder oss til en deilig sommerferie, og til å starte nytt skoleår om ikke lenge. Vi skal videreføre arbeidet med læring, trygghet og trivsel for alle på Marker skole og gleder oss til å ta ibruk nye, fine læreplaner.