Hjem/Alle tjenester/Barn og unge/Barnehage

Øymark barnehage.

Øymark barnehage

Telefon: 69 81 41 05 (mob: 900 25 733)
E-post: oymarkbarnehage@hotmail.no
                   
Styrer: Sylvia Brandsrud


Beliggenhet: Øymark øst, ca 7 km fra sentrum.
Barnehagen er privat, med utvidet kristen formålsparagraf.
Vi er stolte av å være en liten barnehage med kun 1-avdeling.

Tro, håp og kjærlighet!
Dette er begreper vi vil skal prege Øymark Barnehage, dette er også en del av ”logoen” vår.

Den kristne betydningen bak ordene er viktige for oss, men i tillegg ønsker vi med disse ordene å vise at vi har tro på livet og tro på hvert enkelt barn. Med håp ønsker vi å bidra til en god og lys fremtid for alle barna hos oss. Med kjærlighet vil vi gjenspeile at vi er en barnehage som har mye kjærlighet å gi til hverandre.
 
Barnehagen har også utarbeidet en pedagogisk plattform, den finner dere under linken ”orientering”. Der finner dere også ”Øymark barnehage gjennom bilder”!
 
Fokusområder i Øymark barnehage
Barnehagen ligger vakkert til med umiddelbar nærhet til skogen, og utsikt over Øymarksjøen og kirken. Dette gjenspeiler også innholdet i vårt pedagogiske tilbud. Vi markerer kristne høytider gjennom året, salmer og enkle kristne sanger er en del av sangskatten vår, for å nevne noe.
Temaer og prosjekter om Haldenvassdraget og naturen følger oss hvert år, selv om temaene er likt er innholdet forskjellig!
Les mer under ”orientering”.
 
Lavvogruppe
Fra høsten 2012 får de to eldste aldersgruppene tilbud om å være med på lavvogruppe. De vil være i barnehagen på morgenen og på ettermiddagen, slik at barna kan leveres og hentes i barnehagen. Og i tillegg få lekt med søsken og andre i løpet av dagen!
Dette er et unikt tilbud som i Marker kommune bare finnes i Øymark barnehage!
Les mer under ”orientering”.
 
Praktisk informasjon
Barnehagen tar i mot barn fra 0 år. Vi er en heltidsbarnehage med åpningstider fra 07.00-16.30. Vi kan tilby alle plasser mellom 40 og 100%. Barnehagen har stengt i skolens jul –og påskeferie, samt fire uker om sommeren. Det betales for 10 ½ måned i året
(mer betalingsinformasjon finner dere under ”orientering”).
 
Hos oss kan dere både bytte dag og kjøpe ekstra dag (det forutsetter at vi ikke trenger å sette inn ekstra personell).
 Vi baker eget brød til lunsj, de dagene vi ikke har varmmat! Dette blir satt stor pris på hos både små og store! Varm lunsj blir servert minst en gang per uke.
 Barnehagen har utarbeidet en informasjonsbrosjyre som er mer detaljert enn denne oversikten. Denne finner dere nedenfor, eller ved henvendelse til barnehagen.

 
Dokumenter:
 
Velkommen til oss!
 

 

Dokumenter


FILELIST: Folder listing not allowed. Please edit folder properties to allow listing: Folder ID #133752 or use SSECRET setting.