Hjem/Alle tjenester/Barn og unge/Skole og SFO/Nyheter skole

Nyheter skole

tommel opp

Vi får ha klassene sammen igjen!

29.05.2020

Onsdag ettermiddag kom kunnskapsministeren, Guri Melby, med en hyggelig nyhet til skolenorge. Smittesituasjonen i samfunnet er slik at vi ikke lenger skal videreføre de strenge tiltakene vi har hatt denne våren. Neste skritt mot vanlig skole er at klassene nå kan samles som en kohort, og det gjør at vi kan møtes hver dag.

Uteskole på Bommen

Fine skoledager!

15.05.2020

Denne uken har vi hatt nesten alle elevene innom skolebygget. Det er godt å ha liv i bygget igjen, høre og se god lek ute og fint å få være sammen. 

SFOvinduet

Vi gjør oss klare for skole for mellom- og ungdomstrinnet til uka.

Må si oss godt fornøyde med føringene vi fikk fra Erna og Guri i går kveld!

07.05.2020

I løpet av neste uke kan alle elever få komme tilbake til skolen. Vi setter av mandag og tirsdag til praktisk forberedelse for de voksne på skolen, og starter undervisningen på onsdag. 

Det går bra

Velkommen tilbake på skolen!

I dag har 1.-4.trinn hatt sin første skoledag siden vi måtte stenge 12. mars.

27.04.2020

Vil bare si at det har vært en fin dag på Marker skole, selvom været sviktet oss litt. Det var godt å få elever tilbake på skolen, og tilbakemeldingene fra trinnene har vært veldig gode. Fornøyde, glade elever som viser gjensynsglede, hensyn, er flinke til å holde avstand og å vaske hender. 

IMG_1100

Nå starter vi opp igjen!

22.04.2020

Mandag ettermiddag kom veilederen for smittevern ved oppstart for 1.-4.trinn neste uke, og de to siste dagene har vi jobbet intenst på skolen med å planlegge og forberede skolehverdagen fra mandag 27.04. Vi har ikke alt klappet og klart, men her kommer de føringene vi har lagt. 
Vi gleder oss skikkelig til å få tilbake skoledagene i klasserommet og i skolegården igjen. Det er virkelig ikke det samme uten elever. Det er viktig at dere hjemme også leser veilederen og gjør dere kjent med de føringene og rammene myndighetene har satt for den nye skolehverdagen. For den blir ikke den samme som den vi kjenner og er vant til. Vi må fortsatt jobbe for å hindre at koronaviruset finner veien til oss. Det skal vi gjøre ved å ha tre hovedfokus:  
1. Syke personer skal ikke være på skolen 
2. God hygiene 
3. Redusert kontakt mellom personer 

savner

Vi går igang med en ny uke med hjemmeskole!

13.04.2020

Vel overstått påskeferie, alle sammen. Håper dere har kost dere i fint vårvær. Vi tar sats og starter opp med hjemmeskole igjen i morgen. De som ikke allerede har fått arbeidsplan fra oss, vil få den i morgen tidlig.

ensom lærer

Det går mot påske!

03.04.2020

Vi har lagt tre uker med hjemmeundervisning bak oss, og savnet etter alle fantastiske elever og medarbeidere er STORT her på skolen.  
Vi har lært oss mye, og hatt MYE god aktivitet. Vi har fått til god og tett dialog med dere, en annerledes dialog enn den vi har i hverdagen, men vi opplever den som nær og god allikevel. Vi vil på mange måter komme styrket ut av dette, og ta med oss mye av dette videre når vi gradvis går mot vanlige, fine hverdager igjen.  

 

 

vår ved hallen

Hjemmeskolen fortsetter til 13. april

25.03.2020

I går fikk vi, ikke overraskende, melding fra Erna og Bent om at de strenge tiltakene for å bremse Koronaepidemien videreføres i Norge. Det betyr at den hverdagen vi har rigget oss til med nå, vil vare i hvertfall til over påske.

Situasjonsbilde

Annerledes hverdager!

WIN - What's Important Now??

18.03.2020

Det jobbes flittig ved fjernkateter og hjemmeskoler om dagen. Læringsgleden er stor, og læringskurven er bratt, både for ledere, lærere, assistenter og elever.